Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Malazgirt Şehit Murat Boyraz Anaokulu

Telefon : 90 (352) 330 47 08
Belgegeçer : 90 (352) 330 47 08
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://malazgirtao.meb.k12.tr
Adres : Battalgazi Mah. Bozca Sk. Malazgirt Şehit Murat Boyraz Anaokulu Blok No 11/1 Melikgazi/ KAYSERİ
VİZYON : Malazgirt Şehit Murat Boyraz Anaokulu’nun vizyonu; çocukların gelişim düzeyleri, ilgi alanları ve ihtiyaçlarına göre hazırlanan eğitim programı, bilimsel bilgiyi ön plana çıkaran, sanatsal ve kültürel etkinliklere önem veren, yaratıcılığı destekleyen eğitim anlayışı ve çocukların eğitiminde aile desteğinin önemine inanan, bireyi merkez alan, güvenilir duruşu olan bir kurumdur.
MİSYON : Malazgirt Şehit Murat Boyraz Anaokulu’ nun misyonu; öğrencilerin, bilgiyi ezbere dayalı olarak değil, araştırarak, sorgulayarak, gözlemleyerek, yaparak ve yaşayarak edinmesini sağlamaktır. Öz disiplini ve benlik saygısı gelişmiş, yaşantı zenginliği ve farkındalık düzeyi yüksek, paylaşımcı, kendini ifade edebilen, sorumluluk sahibi, kendi haklarını korurken başkalarının haklarına saygı gösteren, gelenek ve göreneklerimize karşı duyarlı, evrensel değerleri içselleştirebilen, doğayı koruyan bireyler yetiştirmektir. Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı, dünyada en gelişmiş eğitim sistemlerini uygulayan bir kurumdur.
BAŞARILAR : Biz bir kalite yolcusuyuz. Bu yolculukta geçmişten gelen maddi ve manevi değerler ile Atatürk İlke ve İnkılâpları bize yolumuzu aydınlatan ışık olacaktır. Gelişim için değişimi zorunlu görürüz. Bu sebeple değişim bizim amacımızdır. Bu amaç için imkânlarımıza göre kendimizi geliştirmek, zaman içinde iyileştirmeler yaparak kendi modelimizi oluşturmak istiyoruz. Birlikten kuvvet doğacağına inanırız. Bütün çalışmalarımızı birbirimizi yüreklendirerek yürütürüz.

Öğretmen :10
Öğrenci :167
Derslik :7
Kütüphane Kitap Sayısı :331
Öğretim Şekli :İkili Öğretim
Saatler : 07.30-12.30 ile 12.30-17.30
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil :
Isınma : Doğalgaz
Servis :
Ulaşım : Şehir İçi Toplutaşıma
Yerleşim Yeri : Meskun Mahalde (Mahalle İçi) Çocuk Parkı ve Malazgirt İlkokulu Yanı
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Melikgazi Kayseri Merkeze Yürüme Mesafesindedir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : MİNİK TEMA BESLENME DOSTU BEYAZ BAYRAK AKILLI TAŞLAR VELİLERİMİZLE BULUŞUYORUZ MİLLİ ÜRETELİM BİLİNÇLİ TÜKETELİM ATIKTAN SANATA AKIL OYUNLARI VE STEM ROBOTİK KODLOMA BİR DİL BİR İNSAN
Yazdır :